Kattenvoer

Bestel meer is tot 10% korting!

Kattenvoeding voor elke kat. Tenslotte heeft elke kat zijn of haar eigen favoriete smaak. Maar wist je dat het ook belangrijk is om de juiste kattenvoeding te kiezen voor jouw kat? Bij Dierenwinkel Online vind je zowel natvoer als droogvoer.

+
Dierenartikelen
Droogvoer kat
Droogvoer kat
Natvoer kat
Natvoer kat
Kattensnacks
Kattensnacks
Voer- en drinkbakken
Voer- en drinkbakken

Wat is biologisch kattenvoer?

Biologisch kattenvoer is pure kattenvoeding dat uitsluitend gemaakt is met gecertificeerde biologische ingredienten. Natuurlijke kattenvoeding is dan ook niet hetzelfde als biologische kattenvoeding. Daarnaast betekent biologisch dat de kattenvoeding op een duurzame, eerlijke en diervriendelijke wijze is gemaakt. 

Beste kwaliteit kattenvoer

Daarnaast hoeft jouw kat niet te wachten op Dierendag voor een kattensnack. Want met gezonde kattensnacks kun je jouw kat best vaker verwennen. Daarbij is het lekkerder eten en drinken uit een leuke voer- en drinkbak.

Waarom kiezen voor biologisch kattenvoer?

Met biologisch kies je niet alleen bewust voor gezonde voeding voor jezelf, maar ook kies je voor 100% pure voeding voor jouw kat. Ontdek de 5 voordelen van biologisch kattenvoer. Zo zorg je met biologische kattenvoeding niet alleen voor een gezonde en blije kat, maar ook voor een betere wereld!

royal canin

Elke Royal Canin kattenvoer is voeding op maat en specifiek afgestemd op de gezondheidsbehoeften van uw kat, ongeacht ras, leeftijd of levensstijl.

Hill's Prescription Diet

Hills kattenvoer staat voor klinische voeding die is geformuleerd om de kwaliteit van het leven van uw hond of kat te helpen verbeteren.

Felix logo

Felix kattenvoer van Purina heeft heerlijke maaltijden en snacks van vlees of vis, en ontdek de favoriet van jouw kat. Dat is altijd smullen!

Winkelwagen
Scroll naar boven