Kattensnacks

Bestel meer is tot 10% korting!

Hier vind je kattensnacks voor je kat. Denk aan snacks gist, snacks hard, snacks gedroogd, snacks kauw, snacks koek, snacks zacht en meer. Alle bekende merken!

+
Dierenartikelen
royal canin
Felix logo
Purina Gourmet
Hill's Prescription Diet
whiskas
dental
Snacks kat dental
Snacks gist
Snacks kat gist
gedroogde snacks
Snacks kat gedroogd
temptations
Kattensnacks hard
Snacks koek
Kattensnacks koek
zachte snacks
Kattensnacks zacht

Wat is biologisch kattenvoer?

Biologisch kattenvoer is pure kattenvoeding dat uitsluitend gemaakt is met gecertificeerde biologische ingredienten. Natuurlijke kattenvoeding is dan ook niet hetzelfde als biologische kattenvoeding. Daarnaast betekent biologisch dat de kattenvoeding op een duurzame, eerlijke en diervriendelijke wijze is gemaakt. 

Beste kwaliteit kattenvoer

Daarnaast hoeft jouw kat niet te wachten op Dierendag voor een kattensnack. Want met gezonde kattensnacks kun je jouw kat best vaker verwennen. Daarbij is het lekkerder eten en drinken uit een leuke voer- en drinkbak.

Waarom kiezen voor biologisch kattenvoer?

Met biologisch kies je niet alleen bewust voor gezonde voeding voor jezelf, maar ook kies je voor 100% pure voeding voor jouw kat. Ontdek de 5 voordelen van biologisch kattenvoer. Zo zorg je met biologische kattenvoeding niet alleen voor een gezonde en blije kat, maar ook voor een betere wereld!

royal canin

Elke Royal Canin kattenvoer is voeding op maat en specifiek afgestemd op de gezondheidsbehoeften van uw kat, ongeacht ras, leeftijd of levensstijl.

Hill's Prescription Diet

Hills kattenvoer staat voor klinische voeding die is geformuleerd om de kwaliteit van het leven van uw hond of kat te helpen verbeteren.

Felix logo

Felix kattenvoer van Purina heeft heerlijke maaltijden en snacks van vlees of vis, en ontdek de favoriet van jouw kat. Dat is altijd smullen!

Winkelwagen
Scroll naar boven