+
Dierenartikelen

Hondensnacks

Bestel meer is tot 10% korting!

Lekkere en gezonde snacks voor elke hond. Welke snack is favoriet bij jouw hond? Wissel kauwsnacks eens af met zachte en harde snacks. Maar ook gedroogde snacks vinden de meeste honden heel smakelijk. Zo kunnen vooral energieke honden best een extra snack gebruiken!

renske
Logo
Hondensnacks gedroogd
Hondensnacks gedroogd
Hondensnacks zacht
Hondensnacks zacht
Hondensnacks gist
Hondensnacks gist
Hondensnacks hard
Hondensnacks hard
Hondensnacks kauw
Hondensnacks kauw
Hondensnacks koek
Hondensnacks koek

Waarom kiezen voor biologisch hondenvoer?

Vind jij duurzaamheid ook belangrijk? Niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond! Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek het zelf.

BioFood staat voor hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Deze natuurlijke hondenvoeding is 100% biologisch en bevat geen giftige stoffen. 

prins

Prins hondenvoer staat voor hoogwaardige, 100% natuurlijke hondenvoeding op maat gemaakt. Geheel proefdiervrij en zonder geur-, kleur of smaakstoffen.

dierenwinkel online

Yarrah hondenvoer is zuiver biologisch en zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen. De gebruikte grondstoffen worden streng gecontroleerd.

renske logo

Renske hondenvoer staat voor 100% natuurlijke voeding voor honden en katten van hoogwaardige kwaliteit, zoals kruiden, vitaminen en mineralen.

Winkelwagen
Scroll naar boven