hamster tunnel

Hamster tunnel van 100% natuurlijk materiaal

Hamster tunnel van 100% natuurlijk materiaal

hamster tunnel

Een hamster tunnel is onmisbaar hamster speelgoed! Want met een hamster tunnel zal jouw hamster zich eindeloos kunnen vermaken. Bovendien niet alleen heel leuk om mee te spelen maar ook om heerlijk in te slapen. Daarnaast is het heel goed voor de gezondheid van de tanden doordat ze er ook op zullen knagen. En met een hamster tunnnel gemaakt van 100% natuurlijk materiaal is het nog leuker en veiliger spelen!

Hamster tunnel van wilgentakjes

Deze mooie hamster tunnel van Nature First is gemaakt van gevlochten wilgentakjes, helemaal natuurlijk dus. Met een tunnel kan jouw hamster rollen, zich verstoppen en ermee gooien. Maar ook erop knagen. Want door het 100% natuurlijke materiaal kan hij er helemaal veilig zijn tandjes in zetten!

hamster tunnel

hamster tunnel
Hamster tunnel van zeegras

Hamster tunnel van zeegras

Een hamster tunnel gemaakt van natuurlijk materiaal is volledig gemaakt zonder plastics of andere onnatuurlijke toevoegingen. Zoals lijm en metaal. Deze tunnel heeft openingen en is gemaakt van zeegras. Een natuurljk materiaal dat ook heel mooi is. Dat maakt spelen en knagen nog leuker en veiliger!

Kies ook voor een hamster speelbal gemaakt van 100% natuurlijk materiaal

Hamster tunnel van kokosvezel

Jouw hamster moet elke dag lekker kunnen spelen. Zo krijgt verveling geen kans. Maar ook moeten hamsters lekker kunnen knagen. Het liefst op hamster speelgoed gemaakt van natuurlijk materiaal zodat de tandjes gezond blijven. Zoals met deze tropische hamster tunnel gemaakt van kokosvezels. Ook heerlijk om in te slapen. Wordt dit de favoriet van jouw hamster? 

hamster tunnel
Hamster tunnel van kokosvezel

hamster tunnel

Hamster tunnel van hyacinth

Spelen, verstoppen, knagen en slapen. Het kan allemaal met deze stijlvolle hamster tunnel van hyacinth. Hyacinth is een prachtig natuurlijk materiaal wat veel gebruikt wordt voor het maken van manden. De openingen geven het nog meer speelplezier. Kortom, met deze tunnel van hyacinth kan jouw hamster alles en het ziet er mooi uit!


Cadeautip voor dierenvrienden: Nationale Dierenbon

hamster speelbal
hamster tunnel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven