Biologisch kattenvoer

Bestel meer is tot 10% korting!

Met biologisch kattenvoer kies je voor pure en natuurlijk kattenvoer voor jouw kat. Daarnaast kies je voor kattenvoeding dat is gemaakt met respect voor dier en milieu. Zo geef je jouw kat alleen het allerbeste!

renske
almo
Biologisch droogvoer
Biologische kattenbrokken
natuurlijk kattenvoer en biologisch kattenvoer
Biologisch natvoer kat
Biologische kattensnacks
Biologische kattensnacks
Voer- en drinkbakken
Voer- en drinkbakken

Wat is biologisch kattenvoer?

Biologisch kattenvoer is pure kattenvoeding dat uitsluitend gemaakt is met gecertificeerde biologische ingredienten. Natuurlijke kattenvoeding is dan ook niet hetzelfde als biologische kattenvoeding. Daarnaast betekent biologisch dat de kattenvoeding op een duurzame, eerlijke en diervriendelijke wijze is gemaakt. 

Hypoallergeen kattenvoer zonder granen

Wist je dat regulier kattenvoer vaak ter opvulling granen bevat, zoals tarwe of gerst? En dat jouw kat eigenlijk helemaal geen granen nodig heeft? Katten zijn namelijk vleeseters waardoor het eten van granen eigenlijk ook niet zo goed voor ze is. Katten hebben voornamelijk eiwitten nodig om gezond te blijven. Zo kun je ook kiezen voor biologisch kattenvoer en natuurlijk kattenvoer zonder granen. Lees meer

Waar moet je op letten bij de aankoop van biologisch kattenvoer?

Bij het kopen van natuurlijk kattenvoer is het belangrijk om op verschillende factoren te letten om ervoor te zorgen dat je de beste voeding voor je katachtige vriend kiest. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen. Lees meer

Waarom kiezen voor biologisch kattenvoer?

Met biologisch kies je niet alleen bewust voor gezonde voeding voor jezelf, maar ook kies je voor 100% pure voeding voor jouw kat. Ontdek de 5 voordelen van natuurlijk kattenvoer. Zo zorg je met natuurlijk kattenvoeding niet alleen voor een gezonde en blije kat, maar ook voor een betere wereld!

  1. Meer voedingsstoffen voor jouw kat
  2. Kies je voor natuurlijk kattenvoer dan kun je er zeker van zijn dat jouw kat meer voedingsstoffen binnenkrijgt. Natuurlijke kattenvoeding wordt namelijk gemaakt met pure en verse ingrediënten die slechts een minimale bewerking hebben ondergaan. Zo blijven er veel vitaminen en mineralen behouden. 
  3. Zonder gifstoffen in kattenvoeding
  4. Regulier kattenvoer wordt veelal gemaakt van ingredienten waar gifstoffen en pesticiden aan toegevoegd zijn. Daarnaast is het vlees en vis in kattenvoeding vaak behandeld met hormonen en antibiotica. Natuurlijk kattenvoer wordt gemaakt met gifvrije producten afkomstig van biologische boerderijen.
  5. Op diervriendelijke wijze gemaakt
  6. Natuurlijk kattenvoer betekent kattenvoeding dat op diervriendelijke wijze is gemaakt. De dieren die gebruikt zijn voor natuurlijk kattenvoer, zoals koeien en varkens, hebben een goed (buiten)leven gehad. Als je van dieren houdt dan is dat is wel zo eerlijk en een prettig idee toch? 
  7. Gemaakt met respect voor het milieu
  8. Biologisch kattenvoer is ook milieuvriendelijk kattenvoer, want er komen geen pesticiden en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan te pas. Zo voorkomen we schade aan de natuur door de giftige stoffen die in de bodem en in ons water terechtkomen. Daarnaast is de verpakking veelal plasticvrij. 
  9. Duurzaam kattenvoer is de essentie
  10. Producenten van regulier kattenvoer houden weinig rekening met duurzaamheid of dierenwelzijn. Natuurlijk kattenvoer daarentegen wordt gemaakt met biologisch gecertificeerd vlees, maar ook met duurzame vis. Het merk Yarrrah biedt biologisch kattenvoer met MSC gecertificeerde visproducten. 
prins

Prins kattenvoer staat voor hoogwaardige, 100% natuurlijke hondenvoeding op maat gemaakt. Geheel proefdiervrij en zonder geur-, kleur of smaakstoffen.

Gezond met Prins | Als je haar maar goed zit!
dierenwinkel online

Yarrah kattenvoer is zuiver biologisch en zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen. De gebruikte grondstoffen worden streng gecontroleerd.

Organic for your dog | Yarrah Organic Pet Food
renske logo

Renske kattenvoer staat voor 100% natuurlijke voeding voor honden en katten van hoogwaardige kwaliteit, zoals kruiden, vitaminen en mineralen.

Kennismakingsvideo Renske Natuurlijke Diervoeding
biofood

Biofood staat voor hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Deze is 100% biologisch en bevat geen giftige stoffen

Biofood
Almo nature dierenvoeding

Almo Nature adviseert een dieet van afwisselend vis, rood vlees en wit vlees, bestaande uit ongeveer 60% natvoer en 40% droogvoer (brokken).

De toekomst is onze verantwoordelijkheid
orijen kattenvoer

Orijen kattenvoer selecteert  alleen de beste, natuurlijke ingrediënten zonder allerlei toevoegingen. Rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten.

Biologically Appropriate vs Grain-Free
Winkelwagen
Scroll naar boven