Biologisch hondenvoer

Bestel meer is tot 10% korting!

Biologisch hondenvoer bevat 100% pure ingredienten waarmee jouw hond blij en gezond blijft. Bovendien is biologische hondenvoeding op dier- en milieuvriendelijke wijze gemaakt.

+
Dierenartikelen
Biologisch droogvoer
Biologisch droogvoer
Biologisch natvoer
Biologisch natvoer
Biologische hondensnacks
Biologische hondensnacks
Biologische voedingssuplementen
Biologische voedingssuplementen

Populaire honden producten:

Waarom kiezen voor biologisch hondenvoer?

Misschien kies je voor jezelf al bewust voor biologische voeding? Als je ook jouw hond het allerbeste gunt, kies je ook voor biologische hondenvoeding. Ontdek de 5 voordelen van biologische hondenvoeding. Zo is het niet alleen gezonder voor jouw hond, maar ook draag je bij aan een beter milieu en dierenwelzijn!

 1. Meer vitaminen en mineralen voor jouw hond
  Biologisch hondenvoer bestaat enkel uit pure en zuivere ingredienten. Er wordt geen gebruik gemaakt van afvalvlees zoals wel vaak het geval is bij reguliere hondenvoeding. Zo blijven de vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de gezondheid van jouw hond zoveel mogelijk behouden.
 2. Zonder chemische toevoegingen in hondenvoer
  Bij regulier hondenvoer worden vaak chemische stoffen toegevoegd, zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat het vlees in regulier hondenvoer hormonen en antibiotica. Biologisch hondenvoer bevatten deze gifstoffen niet, dat wordt gegarandeerd door het biologische keurmerk.
 3. Biologisch hondenvoer en dierenwelzijn
  Bij biologische hondenvoeding staat dierenwelzijn voorop, want het vlees is afkomstig van biologische boerderijen. Daar heeft het vee een dierwaardig leven gehad. In de vee-industrie vindt nog steeds veel dierenleed plaats en als dierenvriend sta je hier toch ook bij stil?
 4. Gemaakt met respect voor het milieu
  Naast dierenwelzijn, speelt ook het milieu een belangrijke rol bij biologische hondenvoeding. Doordat er geen pesticiden en andere gifstoffen worden gebruikt, wordt het milieu hierdoor niet belast. Daarnaast wordt biologische hondenvoeding veelal geproduceerd in een milieuvriendelijke verpakking.
 5. Duurzame hondenvoeding
  Kies je voor biologische hondenvoeding dan kies je voor duurzame hondenvoeding. De productie van biologische hondenvoeding is transparant en er wordt rekening gehouden met duurzaamheid. Dit is vaak niet het geval bij reguliere hondenvoeding. Duurzaam hondenvoer betekent respect voor dier en natuur.
prins

Prins hondenvoer staat voor hoogwaardige, 100% natuurlijke hondenvoeding op maat gemaakt. Geheel proefdiervrij en zonder geur-, kleur of smaakstoffen.

dierenwinkel online

Yarrah hondenvoer is zuiver biologisch en zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen. De gebruikte grondstoffen worden streng gecontroleerd.

renske logo

Renske hondenvoer staat voor 100% natuurlijke voeding voor honden en katten van hoogwaardige kwaliteit, zoals kruiden, vitaminen en mineralen.

orijen kattenvoer

Orijen hondenvoer selecteert  alleen de beste, natuurlijke ingrediënten zonder allerlei toevoegingen. Rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten.

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer staat voor verse ingrediënten van hoogwaardige grondstoffen zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Gewoon goed!

acana

Acana hondenvoer staat voor het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten  van hoge kwaliteit, zonder allerlei toevoegingen. Rijk aan dierlijke eiwitten.

Winkelwagen
Scroll naar boven